Jak nás kontaktovat?

Je to celkem jednoduché. Můžete mailovat i telefonovat, případně nás navštívit osobně na některé ze zábav.

Váš kontakt se jmenuje:
e-mail telefon
Kamil Kuchař zvuk@arcusrock.com +420607766433
Pavel Kovář admin@arcusrock.com +420604377907

Pokud Vám nezvedáme telefon, nebo obratem neodpovídáme na mail - mějte prosím strpení.

Děkujeme za pochopení!

Admin

Technické podmínky vystoupení

Za předpokladu, že máte potvrzený termín zábavy od některé z výše uvedených kontaktních osob, budeme od Vás pořadatelů potřebovat zajistit nejméně:

  1. Dostupnou el. přípojku: Zásuvka 3F+N+PE/32A - pětipólova zásuvka 3fáze+nulák+ochranný vodič jištěna minimálně 20A jističem. (čtyřpólová zásuvka bez nulového vodiče je naprosto nevhodná, může sloužit maximálně pro cirkulárku, nebo míchačku ne pro kapelu) Pro menší akce mohou být 3 jednofázové zásuvky jištěné každá 16A jističem a každá musí být připojená na samostatnou fázi!!! V případě nedodržení těchto požadavků může docházet k výpadkům el. proudu a tím k přerušení produkce (někdy i na delší dobu, než klesne teplota jističe a je možné jej zapnout). Při zatížení by v síti nemělo kolísat napětí více než +-5% od napětí naprázdno. K přípojce el.energie nebudou mít přístup návštěvníci zábavy.
  2. Přístup na místo konání akce min. 1hod. před začátkem vystoupení a možnost bezpečně zaparkovat 2 až 3 osobní vozy s přívěsnými vozíky.
  3. ZASTŘEŠENÉ PEVNÉ PÓDIUM! - Protože elektřina je na pódiu všude, je nutné zajistit "jevištní prostor" proti dešti - platí zejména pro "OpenAir" akce v letním období. Minimální velikost krytého prostoru je 6x4m, přičemž uvítáme, když bude zajištěna boční a zadní stěna proti dešti neseného nárazovým větrem.
  4. Vyhrazené místo a stůl pro zvukaře v blízkosti tanečního parketu, vyhrazené místo pro bezpečné umístění PA aparatury - tak aby nemohlo dojít k jejímu pádu.
  5. Zajištění pořadatelské služby - zejména pro likvidaci možných "ostrých výměn názorů" mezi návštěvníky v místě konání akce.
  6. Pokud platíte OSA, zde najdete seznam v *.pdf,který stačí přiložit k žádosti. Zde v elektronické formě přímo na stránkách OSy. Pro doplnění: Aby bylo zcela jasno, pořadatel má "bohužel" zákonem danou povinnost tyhle poplatky platit. Kdo nakonec peníze dostane a kolik, je věc druhá.



    Reference aneb "Napsali o nás"
    Autoři textů, které najdete na odkazech níže, nemají s kapelou ARCUS nic společného! Pouze navštívili některou z našich zábav a napsali o tom kousek textu. Jsou to jejich názory a možná s argumenty nebo obsahem někdo nemusí souhlasit. Nic Vám nebrání napsat a umístit na web vlastní myšlenku nebo názor, který bude mít věcnou argumentaci, logiku a úroveň minimálně takovou, jako tyto texty. Je jedno, jestli k tomu použijete náš Kecboard, nebo vlastní webovou prezentaci. V každém případě děkujeme!

    Odkaz

Na Vaše další případné otázky rádi odpovíme!




Sledování návštěvnosti
stránek na TOPlist
Odkazy na kolegy z "okresní ligy"
TAMDEM
K-Band Spectrum II Akcent
Nahrávací studio

Vzájemné uvádění odkazů je možné po dohodě s administrátorem.
Pokud chcete uvádět link na tyto stránky, použijte prosím tento zdrojový kód.

© Design 2009    vytvořil Babas    administrátor admin